Monday, July 23, 2018

 

Opinie

Dział: Opinie Napisał  lipiec 30 2015 wielkość czcionki Zmniejsz czcionkę Powiększ czcionkę 24
Oceń ten artykuł
(9 głosów)

Opinie moich klientów na temat mojej pracy

 

Czytany 2410 razy Ostatnio zmieniany Ostatnio zmieniany lipiec 31 2015

Skomentuj

Upewnij się, że pola oznaczone wymagane gwiazdką (*) zostały wypełnione. Kod HTML nie jest dozwolony.

24 komentarzy

  • Link do komentarza Karolina i. kwiecień 17 2018 napisane przez Karolina i.

    Od naszego ślubu minął już ponad rok. Z każdym oglądaniem dzieła Sebastiana, powracają miłe wspomnienia. Jesteśmy bardzo zadowoleni z wykonanej usługi. Polecamy z czystym sumieniem, każdej parze. Film jest profesjonalnie i świetnie przygotowany. Jeszcze raz, szczerze polecamy.
    25.02.2017r.

    Raportuj
  • Link do komentarza KasiaM sierpień 18 2017 napisane przez KasiaM

    Bardzo polecamy!!!
    Od przygotowań do końca oczepin Sebastian nam towarzyszył. Teledysk i płyta były gotowe po tygodniu (znajomi u innych czekali po kilka miesiecy)!
    Dziękujemy i bardzo polecamy!

    Raportuj
  • Link do komentarza Ania i Michał maj 23 2017 napisane przez Ania i Michał

    Mało kto tak profesjonalnie podchodzi do swojej pracy jak Sebastian Hejno.
    W trakcie każdej rozmowy i spotkania konretnie i z ogromnymi pokładami cierpliwości odpowiadał na nasze pytania.
    Reportaż ślubny, teledysk oraz czas w jakim to wszystko zostało przez niego zmontowane przerosły nasze najśmielsze oczekiwania.
    Materiał na wysokim poziomie w nowoczesnym wydaniu - dzięki mikroportowi naszą przysięgę słychać doskonale, mimo drobnych problemów z kościelnym mikrofonem. Do tego obraz w HD, nie tnie. Bez kiczowatych przejść między scenami. Zastosowane efekty slow motion i przyspieszenia
    w idealnie dobranych momentach. Te ponad dwie godziny filmu ogląda się z niesamowitą przyjemnością nietypową dla tego typu produkcji. A teledysk - cudeńko. :)
    Pan Hejno bardzo poważnie nas potraktował, co również nie zdarza się często w obecnych czasach. Na każdym etapie montażu konsultował z nami tworzony materiał aż do finalnego zatwierdzenia projektu.
    Za co ogromny szacun, bo z opinii znajomych wiem, że to rzadko stosowana praktyka przez kamerzystów ślubnych.
    Cenowo też rewelacja. Jak na standardy wrocławskie zapłaciliśmy niewiele. Żałuję tylko, że stanowczo za mało kopii filmu zamówiliśmy, ale to również można bez problemu z Sebastianem ustalić. Nie doliczył za to żadnych dodatkowych opłat poza kosztem materiału.
    Jeśli wahacie się nad wyborem kamerzysty, przestańcie. Bo wam go inna para sprzątnie sprzed nosa.
    Panie Sebastainie - DZIĘKUJEMY!
    Ania i Michał

    Raportuj
  • Link do komentarza Alicja luty 10 2017 napisane przez Alicja

    GORĄCO POLECAMY!!! Praca z Panem Sebastianem to sama przyjemność!:) Film wykonany profesjonalnie, w bardzo szybkim terminie, kontakt przebiegał bez zakłóceń:)

    POLECAMY i pozdrawiamy
    Alicja i Michał:)

    Raportuj
  • Link do komentarza kasiunia luty 09 2016 napisane przez kasiunia

    Sebastian Hejno kamerzysta 100% profesjonalista stworzył Nam wspaniały film teledysk.Uchwycił to co było najważniejsze z każdym detalem wzruszenia ,łzy radość zabawę wszystkie istotne elementy dzięki czemu stworzył nie zapomniana wzruszającą przepiękną nasza historie .Dziękujemy za dobrą współpracę, idealne podejście, pasję, elastyczność, pomysłowość, kreatywność, a przede wszystkim za dobre rady które w stresie przygotowań gdzie liczy się każda chwila ,był nie oceniony stal się nie widzialny a zarazem tak bardzo pomocny. Dziękujemy panie Sebastianie ze uchwycił Pan to co dla Nas było tak bardzo ważne (pan wie co :)i za wspaniale zmontowany film swietny zabawny teledysk wzruszajacą czołówkę :)za szybką realizacje za piękne komplety etui za każdy szczegół na który Pan zwrócił uwagę :) a te szczegóły My widzimy teraz :).wszystkim polecamy pana Sebastiana Hejno jako kamerzystę idealnego który film tworzy z sercem :) pozdrawiamy
    Kasia i Sławek
    i ..... do zobaczenia na weselu mojej siostry :)

    Raportuj
  • Link do komentarza Patrycja i Daniel Katrycz grudzień 09 2015 napisane przez Patrycja i Daniel Katrycz

    Chcielibyśmy podziękować Sebastianowi za montaż Naszego filmu. Z pewnością możemy go polecić za pełen profesjonalizm,szybką obróbkę naszego materiału na film, pomoc oraz miłą i rozładowującą stres atmosferę :) POLECAMY w 1000%
    Pozdrawiamy

    Raportuj
  • Link do komentarza MAŁGORZATA ŚLIWKA grudzień 07 2015 napisane przez MAŁGORZATA ŚLIWKA

    Pierwsze słowa jakie nasuwają sie na myśl to PROFESJONALIZM w najlepszym wydaniu !!! Kapitalny montaż, świetne ujęcia, genialne pomysły-lepiej niż mogliśmy sobie wymarzyć:) z udziałem naszych ulubionych utworów muzycznych. Godny polecenia na nie jedną imprezę. Dziękujemy za przepiękną pamiątkę :)

    Raportuj
  • Link do komentarza Natalia Madej grudzień 05 2015 napisane przez Natalia Madej

    Super współpraca,szybka realizacja filmu!!! Bardzo dobry kontakt z Sebastianem. Polecamy!!!

    Raportuj
  • Link do komentarza Karolina Falińska październik 01 2015 napisane przez Karolina Falińska

    Cechy Sebastian Hejno: fachowość, świetny dobór podkładów muzycznych, komunikatywność, szybki montaż, indywidualne podejście do klienta. Uslugi P. Sebastiana godne polecenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Raportuj
  • Link do komentarza Kasia i Michał wrzesień 11 2015 napisane przez Kasia i Michał

    Super wspólpraca, genialnie zmontowany film i teledysk. Polecamyyyy bardzooooo! :)

    Raportuj
  • Link do komentarza Joanna i Krzysztof lipiec 31 2015 napisane przez Joanna i Krzysztof

    Bardzo, bardzo polecam! Pan Sebastian jest przesympatyczny m człowiekiem; pełen profesjonalizm i jednocześnie swoboda. Wszystko czego potrzeba w tym tak stresującym dniu :) Film wyszedł CUDOWNY! Na pewno jeszcze wiele razy będzie oglądany w mojej rodzinie ;) Dziękuję bardzo za przepiękną pamiątkę.
    Pozdrawiam,
    Asia

    Raportuj
  • Link do komentarza Ilona i Robert lipiec 31 2015 napisane przez Ilona i Robert

    Pan Sebastian filmował nasz ślub i wesele. Współpraca z nim układała się wyśmienicie, uchwycił najciekawsze i najfajniejsze momenty. Ponadto był bardzo pomocny i profesjonalnie podszedł do tematu.

    Gorąco polecamy Wideofilmowanie Wrocław.

    Raportuj
  • Link do komentarza Paulina i Paweł lipiec 31 2015 napisane przez Paulina i Paweł

    Jesteśmy bardzo zadowoleni z filmu z naszego wesela, był w naszych rękach dwa tygodnie po ślubie. Istne arcydzieło, my zachwyceni, rodzina zachwycona, znajomi zachwyceni, wszystko super, elastyczność przy montowaniu, podkłady muzyczne, ujęcia, przejścia i w końcu całość już zmontowana, no coś niesamowitego !!! konsultacja, kontakt pełen profesjonalizm. Bardzo miły człowiek, który potrafi doradzić, podsunąć pomysł, nie tylko w kwestii filmu POLECAMY !!! POLECAMY !!! POLECAMY !!!Dziękujemy !!! Paulina i Paweł

    Raportuj
  • Link do komentarza Joanna i Michal lipiec 31 2015 napisane przez Joanna i Michal

    Dzięki Panu Sebastianowi otrzymaliśmy cudowny film z Naszego wesela. Pan Sebastian bardzo szybko oddał nam gotowy film, po dwóch tygodniach mogliśmy już pokazać go rodzinie. Film wszystkim się podoba, nie ma zbędnych scen, pokazuje to co najważniejsze i najciekawsze. Teledysk końcowy mistrzostwo świata. Jakość dźwięku i obrazu bardzo dobra. Dziękujemy za piękną pamiątkę z naszego ślubu.

    Raportuj
  • Link do komentarza Opinia — Kasia i Maciej lipiec 31 2015 napisane przez Opinia — Kasia i Maciej

    Wideofilmowanie Wrocław - ta firma filmowała nasze wesele. Znakomicie się sprawdzili. Film dobrej jakości, szybko zmontowany,wyra źny obraz i dźwięk. Znakomita usługa. Wspaniałe wykonanie płyty, ciekawe pomysły na realizację filmu a zwłaszcza czołówki. Polecam

    Raportuj
  • Link do komentarza Filmowanie wesela — Leszek lipiec 31 2015 napisane przez Filmowanie wesela — Leszek

    Był na ślubie u mojej siostry i przyznam ze podobało mi się jak Pan Sebastian pracował. Wszystkie najwazniejsze momenty są nagrane. Film jest zabawny. Polecam !

    Raportuj
  • Link do komentarza Pamiątka ze ślubu — Karolina i Wojtek lipiec 31 2015 napisane przez Pamiątka ze ślubu — Karolina i Wojtek

    Dawno nie widziałem tak ładnie nakręconej uroczystości zaślubin. W sumie trzeba pochwalić operatora, który umiał wykorzystać potencjał swojej kamery. Film bardzo wysokiej jakości i doskonale zmontowany.

    Raportuj
  • Link do komentarza Kasia i Marcin lipiec 31 2015 napisane przez Kasia i Marcin

    Niedawno odebraliśmy film z naszego ślubu i jesteśmy naprawdę zachwyceni:) Wszystko, co najważniejsze dla nas ustaliliśmy ze szczegółami na osobnym spotkaniu z kamerzystą na tydzień przed weselem. Sam proponował co najlepiej zrobić i zdecydowaliśmy się na dość krótki film, za to zmontowany zupełnie odmiennie, niż zwykle się to robi. Nie przewijaliśmy przy oglądaniu:) Firma jest na rynku od dawna i ceny mają przystępne (i to było główne kryterium) - mamy najfajnieszy film wśród naszych znajomych. Kaska25K

    Raportuj
  • Link do komentarza Wesele Kąty Wrocławskie — Daniel i Alicja lipiec 31 2015 napisane przez Wesele Kąty Wrocławskie — Daniel i Alicja

    Pan Sebastian jest bardzo profesjonalny, doskonale wie co robi, a współpraca z nim to sama przyjemność. Towarzyszył nam cały czas w naszym "Wielkim Dniu", bardzo fachowo i profesjonalnie udzielał cennych rad i wskazówek, dbał o to aby wszystko wyszło jak najlepiej. Daniel

    Raportuj
  • Link do komentarza Wesele Trzebnica — Robert lipiec 31 2015 napisane przez Wesele Trzebnica — Robert

    Moja płyta z wesela to arcydzieło, które wyszło z rąk Pana Sebastiana. Film jest profesjonalnie zrobiony bez zbędnych i kiczowatych wstawek. Polecam, Robert i Katarzyna

    Raportuj
  • Link do komentarza Wesele Milicz — Gabrysia lipiec 31 2015 napisane przez Wesele Milicz — Gabrysia

    Polecam tego kamerzystę, filmował moje wesele, doskonale się spisał, posiada nowoczesny sprzęt, szybko otrzymaliśmy płytę ze zmontowanym filmem. Gabrysia

    Raportuj
  • Link do komentarza Małgosia i Krzyś lipiec 31 2015 napisane przez Małgosia i Krzyś

    Brak nam słów, aby w pełni opisać talent Pana Sebastiana! Jesteśmy pod ogromnym wrażeniem filmu, jaki otrzymaliśmy. Film jest świetny pod każdym względem! Oglądając go nie sposób się znudzić. Każdy najmniejszy detal, dobrana muzyka, przejścia pomiędzy scenami- dosłownie wszystko jest perfekcyjne! Jeszcze raz bardzo dziękujemy Panie Sebastianie i gorąco pozdrawiamy!

    Raportuj
  • Link do komentarza SylwiaMarcin lipiec 31 2015 napisane przez SylwiaMarcin

    Film jaki otrzymaliśmy od Pana Sebastiana jest po prostu fantastyczny.
    Wziął pod uwagę wszystkie nasze prośby, zachcianki, zastrzeżenia i pomysły. Nie było dla niego problemem spotkać się parokrotnie, aby dograć szczegóły przy montażu, kontakt mailowy był rewelacyjny.
    Potrafił wychwycić wszystkie wzruszające, radosne, wzniosłe i miłe momenty. Piosenki w filmie mogliśmy wybrać sami, dzięki czemu jest on bardziej "nasz".
    Jesteśmy bardzo zadowoleni z końcowego efektu pracy Pana Sebastiana. Film z wesela jest pełen ujęć wzruszających oraz rozbawiających.
    Słyszymy same miłe komentarze od znajomych, a w szczególności naszej rodzinny :)
    Dziękujemy Panie Sebastianie, było nam niezmiernie miło mieć Pana na naszej uroczystości!!!!

    Sylwia & Marcin

    Raportuj
  • Link do komentarza Robert i Patrycja lipiec 31 2015 napisane przez Robert i Patrycja

    Kontakt z panem Sebastianem przebiegał bez zakłóceń, nasze sugestie co do ostatecznego wyglądu filmu zostały wzięte pod uwagę. Pan Sebastian wykonał swoją usługę profesjonalnie z czego jesteśmy zadowoleni. Polecamy ponieważ jest otwarty na współpracę podczas montażu, a to bardzo ważne by mieć wpływ przy ostatecznym wyglądzie filmu.

    Raportuj

UWAGA! Ten serwis używa cookies i podobnych technologii.

Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to.

Zrozumiałem

Odwiedziny na stronie

166915
DzisiajDzisiaj31
WczorajWczoraj102
W tym tygodniuW tym tygodniu31
W tym miesiącuW tym miesiącu3522
Wszystkie wizytyWszystkie wizyty166915
Najwięcej wizyt 02-02-2018 : 372
Polish English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Śledź mnie na portalach

 Najnowsze Twitty
Polub mnie na Facebook
Dołącz do mnie na Google+
 
ico youtube Oglądaj filmy na Youtube
Kanał RSS
 Napisz do mnie 

 

Grafika losowa

Sebastian-Hejno-kamerzysta-na-wesele-Wrocław-13.jpg

Akcesoria Foto i Video

lipiec 30 2015 0
Ochraniacze
czerwiec 20 2012 0
Statywy dla filmowca
czerwiec 20 2012 0
Mikrofony

Współpraca - polecam

Kontakt

Najnowsze posty na Tweeterze

Facebook

Our website is protected by DMC Firewall!